Kapcsolat
H-1068 Budapest, Dózsa György út 86/b.
Tel.: (+36-1) 351-9483, (+36-1) 413-1924,
Fax: (+36-1) 351-9485
E-mail: hivatal@mgyk.hu Hivatali kapu: MGYK
KRID azonosító: 338169369(fu)
Web: www.mgyk.hu
Nyomtatható változat
2012. április 12.
Fokozatosan kerül bevezetésre a korrekciós rendszerben tervezett változtatás – oep.hu

Az elmúlt hetekben érintettekkel folytatott egyeztetések alapján fokozatosan kerül bevezetésre a korrekciós rendszerben tervezett változtatás.

A szerver oldali élesítést egy 2 hónapos átmeneti időszak fogja megelőzni, amikor az elszámolók maguk rögzíthetik a korrekciókat, azonban a korrekciók elszámolásával egyidejűleg az OEP illetékes Területi Hivatalához be kell nyújtani a korrekció(k) dokumentálását. A dokumentáció megküldése során ki kell térni a korrekció indokára és a korrekcióba vont tételek leírására. Az OEP honlapján (www.oep.hu) folyamatosan közzétételre fog kerülni az aktuális tájékoztató, ahol az érintettek a szükséges adatlapokat, tájékoztató anyagokat megtalálhatják. Az átmeneti időszakot a jogszabályban foglaltaknak való megfelelés biztosítása, valamint a rendszer élesítése előtti gyakorlati tapasztalatok beépítése érdekében vezettük be abban bízva, hogy ezáltal az elszámolók és rendszergazdák, valamint az OEP érintett szakemberei is könnyebben alkalmazkodhatnak a tervezett változtatásokhoz. 

Az OEP hivatalos honlapjára kikerült részletes tájékoztató anyagok pontos elérési útvonaláról és az elérhető információk köréről:

  1. www.oep.hu -> szakmai kezdőlap -> Újdonságok régió első pontja (Csak a tájékoztató szövege)
  2. www.oep.hu -> szakmai kezdőlap -> Gyógyszer -> Gyógyszerészek részére régió utolsó pontja, „Új! Tájékoztató a korrekciós rendszer változásáról » Frissítés ideje: 2012. április 10.” (Tájékoztató szövege, adatlapok, elérhetőségek)
  3. www.oep.hu -> szakmai kezdőlap -> Gyógyászati segédeszköz és gyógyfürdő szolgáltatások (Tájékoztató szövege, adatlapok, elérhetőségek)

 

forrás:OEP Ártámogatási Főosztály

2018-2024 © MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA
hírlevél